Овочі тушковані по-болгарськи
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
- Гриби опеньки (заморожені) 1 скл.
- Капуста броколі (заморожена) 200 г
- Капуста цвітна (заморожена) 200 г
- Цукіні 1 шт.
- Овочеве пюре (овочевий мікс "Rich") 0.5 упак.
- Лечо (домашнього приготування) 7 ст.л.
- Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
- Приправа (суміш італійських трав) 0.5 ч.л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
Цибулю ріпчасту порізати середніми шматочками. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати лавровий лист, італійські трави, базилік, трохи солі. Перемішати. Обсмажувати пару хвилин. Додати порізаний шматочками болгарський перець. Перемішати, обсмажити хвилин 5. Додати опеньки. Перемішати і обсмажувати.
Додати в сковорідку броколі, цвітну капусту, очищений від шкірки і порізаний кубиками цукіні. Перемішати і обсмажувати хвилин 10.
Додати овочеву суміш і лечо. Перемішати і тушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи під кришкою хвилин 15-20 до готовності.
Подавати як самостійну страву або з рисом чи макаронами.
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария с пошаговыми фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter