Овочі тушковані по-болгарськи

ДРУГІ СТРАВИ
1303 Овочі тушковані по-болгарськи
Фото - Овочі тушковані по-болгарськи
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 0.5 шт.
  • Гриби опеньки (заморожені) 1 скл.
  • Капуста броколі (заморожена) 200 г
  • Капуста цвітна (заморожена) 200 г
  • Цукіні 1 шт.
  • Овочеве пюре (овочевий мікс "Rich") 0.5 упак.
  • Лечо (домашнього приготування) 7 ст.л.
  • Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
  • Приправа (суміш італійських трав) 0.5 ч.л.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Сіль
  • Олія рослинна

Овочі тушковані по-болгарськи інгредієнти Цибулю ріпчасту порізати середніми шматочками. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати лавровий лист, італійські трави, базилік, трохи солі. Перемішати. Обсмажувати пару хвилин. Додати порізаний шматочками болгарський перець. Перемішати, обсмажити хвилин 5. Додати опеньки. Перемішати і обсмажувати.

Овочі тушковані по-болгарськи Додати в сковорідку броколі, цвітну капусту, очищений від шкірки і порізаний кубиками цукіні. Перемішати і обсмажувати хвилин 10.

фото Овочі тушковані по-болгарськи Додати овочеву суміш і лечо. Перемішати і тушкувати на повільному вогні, періодично помішуючи під кришкою хвилин 15-20 до готовності.

Овочі тушковані по-болгарськи Цибуля ріпчаста Подавати як самостійну страву або з рисом чи макаронами. 

 

Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария с пошаговыми фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter