Овочі тушковані із серцем
- Кабачок 0.5 шт.
- Капуста 400 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Гриби (заморожені) 200 г
- Серця курячі 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Обсмажити в сотейнику курячі серця, додати цибулю, нарізану півкільцями, потім нашатковану соломкою моркву, нарізаний кубиками кабачок (видалити серцевину), капусту, гриби і болгарський перець. Тушкувати все разом на середньому вогні протягом 30 хвилин, у кінці додати сіль і перець, дати настоятися під кришкою протягом 10 хвилин. До столу подавати разом зі сметаною або майонезом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты украшения для тортов.
Арахисовое масло фото рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Найти рецепт салата оливье на английском языке. Рецепт салата с отварным языком.
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год. Как приготовить летний салат.
Творог интернет-магазин: печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт пасхи из сметаны тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter