Овочі тушковані
777
інгредієнти:
- Кабачок 1 шт.
- Капуста 300 г
- Гриби (печериці) 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 1 ст.л.
- Спеції
- Вода (бульйон) 150 мл
Цибулю і моркву нарізати, підсмажити злегка на олії, нарізати гриби і додати до засмажки.
Кабачок нарізати кубиками, капусту нашаткувати, все додати до грибів, моркви і цибулі.
Налити воду (бульйон), додати сметану і тушкувати доки овочі не стануть м'якими.
Рецепты Закусок - холодные закуски рецепты.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный сайт ресторан. Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі