Овочі, смажені по-китайськи
2508
інгредієнти:
- Перець болгарський зелений (червоний) 1 шт.
- Стручкова квасоля (заморожена) 3 ст.л.
- Салат рукола 1 пуч.
- Цибуля зелена
- Горошок консервований 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Перець нарізати скибочками, зелену цибулю крупно нарізати навскоси. Підготувати квасолю.
Олію розігріти в сковороді, додати подрібнений часник, злегка обсмажити, додати соєвий соус, перемішати, дати закипіти. Додати перець, продовжувати готувати. Через хвилину додати квасолю, обсмажувати ще 2 хвилини.
Потім додати крупно порвану руколу і зелений горошок. Прогріти ще хвилину.
Викласти в сковороду зелену цибулю, посипати кунжутним насінням. Зняти з вогню і відразу подавати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт суп гуляш.
http://recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд на электрогриле. Купить Электрогриль.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі