Овочі по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
828 Овочі по-французьки
Фото - Овочі по-французьки
інгредієнти:
  • Морква 1 шт.
  • Кукурудза (консервована) 1 бан.
  • Квасоля (стручкова) 1 бан.
  • Горошок зелений 150 г
  • Капуста цвітна 1.2 шт.
  • Масло вершкове 5 ст.л.
  • Вершки 200 мл
  • Сіль
  • Цукор 1 ч.л.
  • Перець чорний

Моркву нарізати соломкою, цвітну капусту на суцвіття, стручкову квасолю навпіл.

На вершковому маслі та соняшниковій олії обсмажити моркву, квасолю і капусту, потім додати кукурудзу і тушкувати 15 хв. Приправити сіллю, перцем, цукром. 

 

Всегда круглосуточно. Мечта: мясные салаты рецепты.

Салат с языка рецептКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

http://recepti.biz.ua новогодние салаты рецепты с фото

Рецепты из редькиКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter