Овочі по-французьки
877
інгредієнти:
- Морква 1 шт.
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Квасоля (стручкова) 1 бан.
- Горошок зелений 150 г
- Капуста цвітна 1.2 шт.
- Масло вершкове 5 ст.л.
- Вершки 200 мл
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний
Моркву нарізати соломкою, цвітну капусту на суцвіття, стручкову квасолю навпіл.
На вершковому маслі та соняшниковій олії обсмажити моркву, квасолю і капусту, потім додати кукурудзу і тушкувати 15 хв. Приправити сіллю, перцем, цукром.
Всегда круглосуточно. Мечта: мясные салаты рецепты.
Салат с языка рецептКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua новогодние салаты рецепты с фото
Рецепты из редькиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі