Овочі під соусом "Бешамель"

ДРУГІ СТРАВИ
774 Овочі під соусом "Бешамель"
Фото - Овочі під соусом
інгредієнти:
  • Кабачoк (цукіні) 1 кг
  • Капуста цвітна 1 кг
  • Морква 7 шт.
  • Молокo 400 мл
  • Бульйон (oвочевий) 400 мл
  • Борошно 3 ст.л.
  • Маслo вершкове 70 г
  • Сир твердий

Овочі під соусом Овочі помити і почистити. Цвітну капусту розділити на суцвіття. Кабачки і моркву крупно порізати.

Овочі під соусом Відварити в підсоленій воді не до повної готовності. Щоб заощадити час, можна варити все разом, але класти в окріп по-черзі: морква, хвилин через 5 - цвітна капуста і ще через 5 хвилин - кабачки. Злити бульйон (не виливати) і викласти овочі у форму.

фото Овочі під соусом Робимо соус бешамель: обсмажити 3 повні ст. ложки борошна на вершковому маслі (70г) до характерного горіхового запаху. Дати трохи охолонути.

Овочі під соусом Змішати молоко і овочевий бульйон і влити (теплим) трохи в борошно. Добре перемішати до однорідної маси без грудочок. Додати решту молока і поставити на вогонь до закипання, постійно помішуючи. За бажанням додати будь-який сир (твердий або крем-чіз).

Овочі під соусом Залити соусом овочі і запекти в духовці (180°С) близько 30 хвилин. За 10 хвилин до кінця запікання посипати тертим сиром. 

 

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.

Греческий салат заправкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт: Салат АнанасМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter