Овочі під соусом "Бешамель"
- Кабачoк (цукіні) 1 кг
- Капуста цвітна 1 кг
- Морква 7 шт.
- Молокo 400 мл
- Бульйон (oвочевий) 400 мл
- Борошно 3 ст.л.
- Маслo вершкове 70 г
- Сир твердий
Овочі помити і почистити. Цвітну капусту розділити на суцвіття. Кабачки і моркву крупно порізати.
Відварити в підсоленій воді не до повної готовності. Щоб заощадити час, можна варити все разом, але класти в окріп по-черзі: морква, хвилин через 5 - цвітна капуста і ще через 5 хвилин - кабачки. Злити бульйон (не виливати) і викласти овочі у форму.
Робимо соус бешамель: обсмажити 3 повні ст. ложки борошна на вершковому маслі (70г) до характерного горіхового запаху. Дати трохи охолонути.
Змішати молоко і овочевий бульйон і влити (теплим) трохи в борошно. Добре перемішати до однорідної маси без грудочок. Додати решту молока і поставити на вогонь до закипання, постійно помішуючи. За бажанням додати будь-який сир (твердий або крем-чіз).
Залити соусом овочі і запекти в духовці (180°С) близько 30 хвилин. За 10 хвилин до кінця запікання посипати тертим сиром.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Греческий салат заправкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт: Салат АнанасМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter