Овочі під рибою
619
інгредієнти:
- Філе риби
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана (15-20%) 250 г
- Сіль
- Перець
Цибулю почистити і порізати. Рибу та томати вимити і порізати невеликими шматками.
На холодну, суху (без олії) сковороду викласти шарами: цибуля, томати та риба. Посолити й поперчити.
Зверху усе залити сметаною. Закрити кришкою і поставити на вогонь. Після закипання тримати 5 хвилин на великому вогні і 15 хвилин на маленькому.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы
Мясные салаты без майонеза рецептыУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з фото рецепти.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: праздничные новогодние блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі