Овочі під баклажановою шубою
- Баклажан
- Цукіні
- Помідор
- Морква
- Цибуля порей
- Сир тертий
Баклажани порізати і посолити, таким чином витягується гіркота.
Вимити й обсушити овочі.
Цукіні нарізати і обсмажити злегка з двох сторін.
Обсмажити з двох сторін баклажан.
На сковороду викласти частину скибочок баклажана, зверху викласти шарами овочі, моркву, цибулю, цибулю-порей, цукіні і помідори. Посолити, поперчити.
Зверху закрити скибками баклажана, що залишилися, зробити своєрідну шубу.
Посипати сиром і запікати протягом 25-30 хвилин.
Мясные салаты рецептыУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепты блюд с фото: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Рецепт салата с морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Киста почки. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сайты кулинарной тематики меню. Геннадий хазанов сайт монолог выпускника кулинарного.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter