Овочі, фаршировані курячими шлунками

ДРУГІ СТРАВИ
950 Овочі, фаршировані курячими шлунками
Фото - Овочі, фаршировані курячими шлунками
інгредієнти:
  • Баклажан 2 шт.
  • Кабачок 0.5 шт.
  • Перець бoлгарський 0.5 шт.
  • Шлунки курячі 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сир твердий 100 г
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Перець чорний горошком 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
  • Соус соєвий 2 ч.л.
  • Олія оливкова
  • Сіль

Овочі, фаршировані курячими шлунками інгредієнти Розчинити 2 ст. л. солі у 2 л води. Розрізати баклажани уздовж навпіл, покласти у велику миску і залити холодним розсолом на 1 годину.

Баклажани вийняти з розсолу, злегка віджати, обсушити і змастити олією з усіх сторін і викласти розрізом вгору на деко. Баклажани, кабачок і перець запікати у розігрітій духовці до 180 градусів до м'якості, приблизно 30 хвилин.

Овочі, фаршировані курячими шлунками Шлунки промити, покласти в каструлю, залити приблизно 1,5 л киплячої води, довести до кипіння, зняти піну, додати лавровий лист і перець горошком, варити на невеликому вогні до м'якості абсолютної, від 40 до 70 хвилин. Вийняти шлунки, обсушити і нарізати тонкими скибочками.

Цибулю і часник дрібно нарізати. У сковороді нагріти приблизно 2 ст. л. олії, покласти цибулю і часник, обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору, 10 хвилин приблизно. Покласти шлунки, додати хмелі-сунелі і соєвий соус, готувати ще 3-4 хвилини.

фото Овочі, фаршировані курячими шлунками Дуже акуратно вийняти серцевину у половинок баклажанів і кабачків, залишаючи стінки товщиною приблизно 1 см. Самі половинки покласти у форму для запікання.

Овочі, фаршировані курячими шлунками Баклажан Серцевину порубати, додати до шлунків з цибулею, заправити оливковою олією (можна розділити шлунки на 3 частини - в одну нічого не додавати - це для перцю, у 2 - серцевину кабачків, у 3 - серцевину баклажанів).

Овочі, фаршировані курячими шлунками Кабачок Викласти отриману суміш в половинки овочів.

Овочі, фаршировані курячими шлунками Перець бoлгарскій Натерти на тертці сир, посипати овочі та повернути в духовку до утворення золотистої скоринки, приблизно 10 хвилин.

Овочі, фаршировані курячими шлунками Шлунки курячі Подавати гарячими (посипати кожну половинку овочів кільцями свіжого чилі перцю).

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи

Выпечка рецепты с фото www.recepti.biz.ua

www.recepti.biz.ua ленивый пирог из тыквы

Легкие блюдаФедерация легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики

Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане.

Яблочный штрудель высоцкая видеояблочный штрудель

Рецепты для мультиварки, вкусно - блины с грибами рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter