Овочі
- Овочі
- Вода
- Масло вершкове
- Спеції
- Зелень
Овочі почистити, нарізати на шматочки однакового розміру. Якщо овочі злегка в'ялі або потрібно отримати більш м'яку консистенцію, додати від 1 столової ложки до 1/4 склянки води. Покласти овочі на скляний лоток і накрити його плівкою, залишивши по краю 3-4 см незакритими. За бажанням можна додати вершкове масло, зелень або спеції, але до завершення готування сіль додавати не рекомендується.
У середині процесу готування перемішати, перевернути і розділити овочі. Ще раз перемішати після закінчення процесу. Залишити накритими на 2-3 хвилини.
Приготовить куриные отбивные http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Новогодние блюда рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты. Готовим со вкусом.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Как приготовить пирог - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Эспрессо машина для дома купитьэспрессо
Кулинарный сайт высоцкой. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, торт, окрошка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter