Овочевий соус з рибою
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Аджика
- Помідор 2 шт.
- Соус (томатний) 1 ст.л.
- Зелень (кріп + петрушка)
- Йогурт (натуральний)
- Олія рослинна
- Сіль
- Філе рибне (форель)
- Оцет 1 ст.л.
- Цукор
- Соєвий соус 1 ст.л.
Для маринаду змішати всі компоненти. Олію вливати в останню чергу. Покласти в маринад червону рибу. Залишити.
Овочевий соус. Нарізати кубиками цибулю і обсмажити на олії до прозорості. Додати нарізаний соломкою солодкий перець і очищений кабачок, перемішати і обсмажити, часто помішуючи. Помідори очистити від шкірки, м'якоть нарізати середніми кубиками. Додати дрібно нарізану зелень, томатний соус, аджику і половину помідорних кубиків. Розвести невеликою кількістю киплячої води. Розмішати і тушкувати на середньому вогні до утворення напівгустого соусу. Додати сметану або йогурт, посолити, перемішати і на соус викласти шматки риби. На рибу викласти нарізані помідори, що залишилися, і полити соусом. Під кришкою тушкувати доки риба не буде готова.
Сырно-куриный рулет тут
Кулинарные блюда для худеющих: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Рецепт блинов с грибами - блины с грибами рецепт с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter