Овочевий соус

ДРУГІ СТРАВИ
792 Овочевий соус
Фото - Овочевий соус
інгредієнти:
  • Баклажан 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля біла 1 шт.
  • Помідор (великий) 1 шт.
  • Спеції (аджика (суха), сіль, чорний мелений перець, паприка, червоний мелений перець, цукор, лавровий лист)
  • Прянощі (приправа вірменська, грузинська)
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Томатна паста (кетчуп) 3 ст.л.
  • Вода (кип´ячена тепла) 4 ст.л.
  • Часникові стрілки (часник) 20 шт.

Овочевий соус інгредієнти Овочі очистити, помити.

Овочевий соус Часникові стрілки натиснути ножем.

фото Овочевий соус Потім ці стрілки нарізати на смужки приблизно в 1 см.

Овочевий соус Баклажан У товстостінну каструлю або жаровню налити олію, підігріти її до кипіння.

Овочевий соус Морква Укинути нарізані часникові стрілки і швидко обсмажити до золотистих боків.

Овочевий соус Лукбелий Натерти на тертці цибулю і додати в каструлю до часнику.

Овочевий соус Помідор Нашаткувати моркву і знову додати, перемішати в каструлі (вогонь зменшити, щоб не горіло, а смажилося рівномірно).

Овочевий соус Спеції Додати баклажани.

Овочевий соус Прянощі Тепер помідор (обов'язково вирізати серцевину плодоніжки) і можна зняти шкірку, обдавши помідор окропом.

Овочевий соус Масло рослинне Все добре розмішати в каструлі, акуратно перевертаючи дерев'яною лопаткою.

Овочевий соус Томатна паста Додати спеції та приправи безпосередньо в овочі або в томатну пасту, розведену водою.

Овочевий соус Вода Тушкувати овочі під кришкою ще 5 хвилин, перемішати і додати ще трохи приправ, закрити, вимкнути. Нехай трохи настоїться.

 

Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу.

Рецепты пасхиРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter