Овочевий рай
- Баклажан - 3 шт
- Цукіні - 2 шт
- Цибулька - 1 шт
- Цибуля зелена - 1 шт
- Перець болгарcкій (жовтий, зелений, червоний) - 6 шт
- Петрушка (і кріп, по) - 1 пуч.
- Сік томатний - 0,5 л
- Вода - 0,5 л
- Олія
- Часник (товчений, за смаком)
Баклажани нарізати квадратиками, залити і залишити на одну годину. .
За цей час нарізаємо всі інші наші овочі - теж квадратиками - або кому як подобається.
Готові баклажани зливаємо і трохи обсушуємо. .
Тепер наливаємо олію в чавунець або сковороду.
Спочатку смажимо баклажани, потім додаємо цукіні.
і по черзі всі інші продукти.
Коли овочі добре прожарити, додаємо сік томатний і воду,.
солимо, перчимо, додаємо приправи, накриваємо кришкою.
Періодично помішувати, поки не випарується вся рідина.
Все, наші овочі готові, приємного апетиту!.
Первые блюда: первые блюда рецепт с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты новогодних блюд. Вегетарианские рецепты.
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter