Овочевий плов
- Рис (басматі) 250 г
- Кукурудза (консервована) 150 г
- Горошок зелений консервований 150 г
- Горіхи кешью 100 г
- Цибуля біла 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Спеції (для плову) 2 ч.л.
- Олія оливкова 50 г
- Вода 500 г
Розігріваємо глибоку сковороду з оливковою олією, додаємо лавровий лист, спеції для плову і дрібно нарізаний часник, обсмажуємо 3 хвилини.
Додаємо в сковороду дрібно нарізану цибулю, моркву, порізану кубиками, горіхи кешью. Обсмажуємо 5 хвилин.
Викладаємо в сковороду добре промитий попередньо рис, обсмажуємо 5 хвилин.
Додаємо горошок, кукурудзу, наливаємо воду, добре перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо варитися на повільному вогні 15 хвилин.
Обережно й ретельно перемішуємо, вимикаємо вогонь, закриваємо кришкою, накриваємо рушником і даємо постояти 10-15 хвилин.
Рецепты вкусных мясных салатов. Праздничный мясной салат рецепт.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат копченая Курица. Рецепт салата цезарь с Курицей.
Рецепты для мультиварки, вкусно - пляцки рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Как приготовить вкусный шашлык: салат черепаха с фото.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото.
Муляжи тыквы: оладьи тыквенные.
Майонез домашний рецепт видеоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Сайты с кулинарными рецептами. Сайты кулинарных форумов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter