Овочевий горщик
- Картопля 3 шт.
- Свинина (пісна) 210 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Баклажан (маленький) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Печериці (свіжі) 100 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
Картоплю помити і вишкребти середину, повинно залишитися м'якоті приблизно 1 сантиметр. Баклажани, перець, помідор очистити від шкірки. М'ясо нарізати тонко, як на відбивні.
М'ясо відбити до таких розмірів, щоб можна було загорнути картоплю, посолити.
Гриби з половиною цибулини обсмажити на оливковій олії, посолити. Наповнити картопляні шкарлупки.
Обгорнути картоплю у свинні відбивні.
Овочі (баклажан, помідор, цибуля, перець) нарізати соломкою, посолити.
Зібрати горщик: овочі розділити на дві частини. Першу частину укласти на дно і міцно придавити, щоб пішов сік. Покласти відбивні з картопляно-грибною начинкою. І зверху щільно укласти інші овочі.
Щільно зав'язати в харчову плівку і відправити на 15 хвилин у мікрохвильову піч (можна запекти в духовій шафі).
http://recepti.biz.ua корейские мясные салаты
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт блюда хе из рыбы http://recepti.biz.ua
Праздничный новогодний салат рецепт recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Диетические блюда для похудения.
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА: диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter