Овочевий єралаш
- Тофу 400 г
- Спеції
- Цибуля ріпчаста (порей) 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Паприка червона 1 шт.
- Капуста цвітна 300 г
- Броколі 300 г
- Горох цукровий 120 г
- Сіль
- Лимонний сік 1 ч.л.
- Суміш спецій 5 ч.л.
- Соєвий соус
Тофу нарізати шматочками 1х1см, засипати пряною сумішшю і залишити на годину.
Всі інгредієнти обсмажити по 1 хвилині.
Спочатку тофу разом зі спеціями.
Потім цибулю кружечками.
Моркву тонкими кружечками.
Додати цвітну капусту і броколі маленькими суцвіттями.
Далі цукровий горошок.
Паприку тонкими смужками.
Все посолити за смаком, перемішати, щоб всі овочі рівномірно обсмажилися.
Через 10 хвилин від початку смаження вимкнути плиту, додати лимонний сік. Закрити кришкою і залишити на плиті на 5 хвилин.
Подавати із соєвим соусом.
Фотообои в интернет-магазине: украинская кухня доставка. Итальянская кухня в Петербурге.
Тутсалати з рибою
http://recepti.biz.ua пост рецепты
Рецепты печенья на любой вкус - ржаная закваска рецепт.
Повар на мероприятие - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на любой вкус.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Наборы для барбекю и гриля: приготовление блюд на электрогриле.
www.recepti.biz.ua сайт кулинарный рецепт пицца
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter