Овочевий базар
- М´ясо (яловичина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Баклажан 5 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Перець солодкий червоний 3 шт.
- Картопля 1 кг
- Помідор 0.5 кг
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
У великий казан налити олію, доки вона нагрівається, м'ясо порізати на шматочки, закинути в казан, тушкувати хвилин 20. За цей час нарізати цибулю півкільцями або кільцями, моркву кубиками. Покласти на м'ясо, присолити. Зверху шар порізаних крупно баклажанів, трохи посолити. Далі шар перцю. Зверху капуста, нашаткована крупно. Сіль. Потім шар крупно нарізаної картоплі, посолити. Останній шар - помідори, нарізані кружечками. Трохи посолити, поперчити. Закрити кришку казана і тушкувати протягом години.
За 5 хвилин до готовності додати часник, усе перемішати. Вимкнути і ще дати постояти хвилин 5-10.
Рецепт имбирного напитка - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Танцы-повторялки для детей: рецепты блюда на рождество. Рецепты приготовления блюд.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter