Овочеві рулетики
- Кабачок 2 шт.
- Морква (по-корейськи) 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Борошно
Нарізаємо кабачки уздовж довгими смужками, чим тонше, тим краще (приблизно 2-3мм). Солимо й залишаємо хвилин на 10.
У цей час робимо кляр, будь-який. Можна: 1 яйце, 0,5 скл. молока і 0,5 скл. води, сіль і борошно, щоб кляр був рідкий. Кабачки викласти на серветку, щоб стік сік. Потім обмочуємо в клярі і смажимо на олії, але не засмажуємо, бо при скручуванні кляр лопне.
Викладаємо обсмажені кабачки в ряд. Намазуємо кабачки товченим часником, на один край кладемо скибочку болгарського перцю (можна і помідор) і по всій довжині корейську моркву. І, починаючи від краю з перчиком, починаємо згортати. Коли згорнули, закріплюємо зубочисткою або шпажкою.
Торт вышиванка рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Салат из Курицы с клюквой и карри. Салат Курица на горошине.
Ювелирный 1919 - украшения для торта из крема. Украшение тортов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Классический торт наполеон рецепт с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter