Овочеві кульки в томатному соусі
- Помідор 5 шт.
- Картопля 3 шт.
- Капуста цвітна 0.5 шт.
- Борошно кукурудзяне 100 г
- Зелень петрушки 3 ст.л.
- Імбир мелений 2 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Куркума 1.5 ч.л.
- Суміш перців 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Рослинна олія
Томатний соус.
З помідорів знімаємо шкірку (попередньо опустивши їх в окріп) і за допомогою блендера подрібнюємо в пюре.
Змішуємо спеції: 1 ч. л. імбиру + 0,5 ч. л. суміші перців + 1 ч. л. кмину + 0,5 ч. л. куркуми.
Нагріваємо 1 ст. л. олії в каструлі на середньому вогні і підсмажуємо спеції, помішуючи, кілька секунд.
Кладемо в каструлю помідори, розмішуємо й солимо. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин, періодично помішуючи.
Робимо кульки.
Картоплю чистимо і тремо на крупній тертці.
Цвітну капусту миємо, розбираємо на суцвіття і теж натираємо на крупній тертці.
Овочі розмішуємо і додаємо: кукурудзяне борошно, зелень петрушки, подрібнений часник, 1 ч. л. імбиру, 1 ч. л. куркуми і сіль за смаком.
Овочі ретельно вимішуємо протягом 2-3 хвилин.
Натерта картопля повинна дати достатньо вологи, щоб зв'язати всі компоненти.
Потім формуємо 20-30 маленьких кульок.
Обсмажуємо кульки в добре нагрітій олії до золотисто-коричневого кольору.
Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб ввібрав зайву олію.
Потім перекладаємо кульки в чашу для подачі на стіл і поливаємо гарячим томатним соусом.
Салат з селери рецептиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торта Киевский рошенРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты - торт медовый с черносливом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сайт кулинарныйКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter