Овочеві котлети з соусом
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець червоний (гострий) 1 шт.
- Морква 250 г
- Кабачок 250 г
- Олія рослинна
- Бульйон (овочевий) 250 мл
- Крупа манна 80 г
- Перець
- Майонез 30 г
- Йогурт (без добавок) 100 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Зелень 1 пуч.
- Яйце 2 шт.
Цибулю, часник подрібнити.
Гострий перець очистити від насіння, м'якоть нарізати дрібно. Розігріти 1 ст. л. олії і протушкувати у ній цибулю, часник і перець.
Влити до овочів бульйон, дати закипіти і тонкою цівкою ввести манну крупу, постійно помішуючи.
Варити манну крупу на дуже маленькому вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім ввести в манно-овочеву суміш яйце. Добре перемішати і розділити манну суміш на 2 частини.
Моркву натерти на дрібній тертці.
Кабачок натерти на крупній тертці.
Половину манної суміші додати до моркви, перемішати.
Другу половину манної суміші - в кабачки, перемішати.
Сформувати з кабачкової і моркв’яної маси котлети й обсмажувати їх на олії по 2 хвилини з кожного боку.
Обсмажені котлети перекласти на деко і поставити в розігріту до 130 градусів духовку хвилин на 15.
Соус: змішати майонез з йогуртом, додати гірчицю, дрібно посічену зелень і подрібнений часник.
Котлети полити соусом і подавати.
Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт с фото. Рецепт творожного пирога. Фото.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусные рецепты для похудения: семга запеченная с картофелем в духовке.
Мультиварка Philips - салат французский рецепт с фото.
Яблочный штрудель видеокулинарияяблочный штрудель
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Сайт мокко кулинарный магазин. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter