Овочеві котлети з рисом
- Капуста білокачанна
- Картопля (велика) - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Кабачок (маленький) - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Яйце куряче - 1 шт
- Рис (Відварний до готовності) - 0.5 стак.
- Борошно пшеничне (ложки з гіркою) - 4 ст. л.
- Сухарі панірувальні - 2 ст. л.
- Масло вершкове (розтоплене) - 2-3 ст. л.
- Сіль (Мелений перець за смаком)
Капусту, картоплю і моркву відварити в підсоленій воді до напівготовності, остудити.
Кабачок натерти на тертку, зайву рідину віджати.
Цибуля, часник, і відварні овочі пропустити на м´ясорубку, якщо буде багато рідини то її можна віджати, додати кабачок, сіль, перець, яйце, масло, рис, борошно і сухарі, перемішати, повинен вийти в´язкий фарш. Дати йому настоятися хвилин 5.
На сковороді розігріти трохи рослинної олії, столовою ложкою викладати фарш з невеликою гіркою, обсмажити котлети добре з двох сторін.
Готові котлети викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати, поливши сметаною.
www.recepti.biz.ua оливье салат мясной рецепт
Салат с Курицей и грибами рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Новогодние блюда рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт салата тещин язык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter