Овочеві котлети з грибами і морською капустою
 
		
				
				
				
				
		
- Картопля 6 шт.
- Морква (велика) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (заморожені або свіжі) 200 г
- Капуста морська (маринована) 150 г
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник (сушений)
- Базилік (сушений)
 Відварюємо картоплю в "мундирах" і моркву. Очищаємо.
 Відварюємо картоплю в "мундирах" і моркву. Очищаємо.
 Підсмажуємо гриби з цибулею до золотистого кольору.
 Підсмажуємо гриби з цибулею до золотистого кольору.
 Розминаємо картоплю.
 Розминаємо картоплю.
 Морквину натираємо на тертці.
 Морквину натираємо на тертці.
 Змішуємо картоплю, моркву, гриби з цибулею, нарізаною морською капустою, солимо, додаємо перець, базилік, часник. Можна інші приправи.
 Змішуємо картоплю, моркву, гриби з цибулею, нарізаною морською капустою, солимо, додаємо перець, базилік, часник. Можна інші приправи.
 Потім формуємо котлетки, обвалюємо у панірувальних сухарях і підсмажуємо на олії.
 Потім формуємо котлетки, обвалюємо у панірувальних сухарях і підсмажуємо на олії.
Арахисовое масло: арахисовое масло фото. Растительное масло. Купить.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Ржаная закваска рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт домашний майонезКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты от шеф поваров мастер классы http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

