Овочеві котлети
681
інгредієнти:
- Капуста білоголова 300 г
- Морква 300 г
- Буряк 300 г
- Борошно житнє 6 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сметанa 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
Капусту дрібно нашаткувати гострим ножем.
Буряк і моркву окремо натерти на середній тертці.
Моркву, буряк, капусту посолити. Додати по 1 яйцю.
Сформувати котлети.
Котлети обваляти в панірувальних сухарях, укласти на змазане олією деко.
Котлети полити сметаною і випікати 15 хвилин.
Перед подачею прикрасити зеленню.
Рецепты постных первых блюд recepti.biz.ua
Печенье конвертики с повидлом фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты приготовления блюд - паска рецепти з фото.
Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон со сгущенкой. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі