Овочеві кальмари зі шпинатом
	
					725				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Кальмар 400 г
- Шпинат (заморожений) 100 г
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія оливкова 50 г

 Моркву натерти на тертці.
 Моркву натерти на тертці.
 Перець нарізати кубиками.
 Перець нарізати кубиками.
 Нашаткувати червону цибулю.
 Нашаткувати червону цибулю.
 Все змішати на сковороді, полити оливковою олією і протушкувати.
 Все змішати на сковороді, полити оливковою олією і протушкувати.
 Шпинат викласти на сковороду, полити оливковою олією і тушкувати доки він не розкриється.
 Шпинат викласти на сковороду, полити оливковою олією і тушкувати доки він не розкриється.
 Шпинат подрібнити в блендері.
 Шпинат подрібнити в блендері.
 З'єднати овочеву заправку і шпинат.
 З'єднати овочеву заправку і шпинат.
 Кальмари відварити в солоній воді 3 хвилини, щоб вони залишилися м'якими.
 Кальмари відварити в солоній воді 3 хвилини, щоб вони залишилися м'якими.
 Нафарширувати кальмари овочевою сумішшю і подати до столу.
 Нафарширувати кальмари овочевою сумішшю і подати до столу.
Шоколадный пудинг рецепт в духовкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты с фото - салат коктейль рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты кекс столичный
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
