Овочеві кальмари зі шпинатом
616
інгредієнти:
- Кальмар 400 г
- Шпинат (заморожений) 100 г
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія оливкова 50 г
Моркву натерти на тертці.
Перець нарізати кубиками.
Нашаткувати червону цибулю.
Все змішати на сковороді, полити оливковою олією і протушкувати.
Шпинат викласти на сковороду, полити оливковою олією і тушкувати доки він не розкриється.
Шпинат подрібнити в блендері.
З'єднати овочеву заправку і шпинат.
Кальмари відварити в солоній воді 3 хвилини, щоб вони залишилися м'якими.
Нафарширувати кальмари овочевою сумішшю і подати до столу.
Шоколадный пудинг рецепт в духовкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты с фото - салат коктейль рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты кекс столичный
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі