Овочеві голубці
- Капуста білоголова 190 г
- Морква 29 г
- Цибуля ріпчаста (порей) 36 г
- Перець бопгарський (гриби свіжі) 53 г
- Рис 12 г
- Олія рослинна 15 г
- Сіль йодована 0.01 г
- Зелень 3 г
- Перець білий 0.001 г
Беремо качан капусти, знімаємо верхні забруднені листи. Видаляємо качан. Капусту промити і бланшувати до напівготовності у підсоленій воді.
Готуємо цибулю. Після відрізання дна, очищаємо від сухих листків. Промиваємо у холодній воді. Нарізаємо кубиком і обсмажуємо, спочатку підсушуємо на сухій розжареній сковороді, потім додаємо олію і трохи цукрового піску для кольору.
Моркву промити і очистити ножем, знову промити. Нашаткувати або натерти на тертці, додати цибулю і продовжувати пасерування на повільному вогні.
Перець зачищаємо від плодоніжки, миємо, шаткуємо й додаємо до овочів.
Якщо з грибами. Первинна обробка складається із зачистки грибів, якщо використовувати печериці, щоб вони не потемніли, промити у підкисленій воді. Гриби відварюємо, відкидаємо щоб стекла рідина, шаткуємо й додаємо в овочі, продовжуємо пасерувати.
Рис відварюємо, з'єднуємо з готовими овочами, додаємо зелень, сіль, перець. Начинка готова.
Качан поділяємо на листя, загрубівшу частину або зрізати, або відбити молотком. Загорнути конвертом або трубочкою, покласти в пароварку або обсмажити на сковороді.
Рецепт борщ с бурякомСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепт очень вкусных салатов здесь
Рецепт приготовления сельдь под шубой здесь
http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты тортов: рецепт торт спартак. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Заварной крем для трубочек рецепт. Рецепт заварной крем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter