Овочеві башточки
- Кабачок 3 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Печериці 300 г
- Сир твердий 50 г
- Селери зелень
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Кабачки розділити на 3 частини. Обережно вийняти виделкою серединку: зробити дупло.
Начинка. Нарізати цибулю, натерти моркву і половину грибів нарізати на шматочки. Обсмажити на соняшниковій олії.
Іншу половину грибів нарізати. Залишки кабачків (з дупла) нарізати, дрібно нарізати зелень селери.
Сир натерти на тертці.
Сир, підсмажену суміш і сиру суміш овочів з'єднати, посолити, поперчити, додати ложку майонезу, перемішати.
Начинити кабачки.
Зверху покласти кабачок.
У форму на дно покласти капустяний лист, залити гарячою водою, посолити. Поставити в гарячу духовку на 40-50 хвилин. Готовність визначати по готовності кабачка. За 10 хвилин до готовності верхівку кабачка обсипати сиром з майонезом. Подавати з кетчупом або сметаною.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото.
Маковый торт без муки рецепт с пошаговым фотоИзготовление тортов на заказ
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Что такое эспрессо макиатоэспрессо
recepti.biz.ua пирог со шпинатом рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter