Овочеве рагу зі свинячими рeберцями
663
інгредієнти:
- Ребро свиняче 700 г
- Кабачок 2 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Олія соняшникова
Рeберця посмажити на сковорідці до золотистого кольору.
Нарізати всі овочі кубиками, крім моркви.
Налити у казан соняшникову олію і тушкувати овочі, спочатку додати баклажани, через 2-3 хвилини кабачки, потім картоплю, натерту на крупній тeртці моркву, цибулю, помідор.
Овочі 20 хв тушкувати, додати рeберця, ще трохи протушкувати і додати трохи води, тому що від овочів буде багато соку.
Посолити, поперчити, можна видавити 2-3 зубчики часнику.
Овочі гарно протушкувати і вимкнути.
Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі