Овочеве рагу зі свинячими рeберцями

ДРУГІ СТРАВИ
637 Овочеве рагу зі свинячими рeберцями
Фото - Овочеве рагу зі свинячими рeберцями
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 700 г
  • Кабачок 2 шт.
  • Баклажан 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Олія соняшникова

Рeберця посмажити на сковорідці до золотистого кольору.

Нарізати всі овочі кубиками, крім моркви.

Налити у казан соняшникову олію і тушкувати овочі, спочатку додати баклажани, через 2-3 хвилини кабачки, потім картоплю, натерту на крупній тeртці моркву, цибулю, помідор.

Овочі 20 хв тушкувати, додати рeберця, ще трохи протушкувати і додати трохи води, тому що від овочів буде багато соку.

Посолити, поперчити, можна видавити 2-3 зубчики часнику.

Овочі гарно протушкувати і вимкнути.

салат сонечко рецепт

Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter