Овочеве рагу з яловичиною в горщиках
- Яловичина 0.5 кг
- Кабачoк 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Картопля 6 шт.
- Помідор 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Спеції
Помити всі овочі.
Акуратно нарізати: м'ясо - тоненькою соломкою, кабачок - великими брусочками, баклажан - дрібно кубиками, моркву - кільцями, цибулю - півкільцями, перець - чвертькільцями, помідор - тонкими скибочками, картоплю - дрібними брусочками, капусту дрібно нашаткувати.
М'ясо рівномірно викласти на дно горщиків, посолити.
Покрити цибулею.
Спеціями за смаком і помідорами.
Потім додати капусту, злегка посолити.
Наступний шар - баклажани.
Для краси додати цибулю.
Потім моркву.
Акуратно викласти перець.
Кабачки.
Картоплю.
Поставити горщики у розігріту до 220 градусів духовку на 1 годину.
Рецепты без выпечкиПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепты французской кухни лягушачьи лапки recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Немецкая кухня рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт крем заварной. Праздничные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter