Овочеве рагу з яловичиною
- Яловичина (вирізка) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Рис (круглий) 100 г
- Соус (томатний) 230 г
- Перець чорний
- Олія соняшникова 50 г
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Помідори нарізати кубиками і додати до цибулі. Потім додати квасолю, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні 15 хв.
В отриману масу додати м'ясо, нарізане великими кубиками (3х3 см), тушкувати все разом 5 хв.
Додати перець, нарізаний теж кубиками і рис.
Все тушкувати до повної готовності рису (приблизно 20 хвилин).
Очень вкусные закуски - салати та закуски. Рецепты салатов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат из морепродуктов: оригинальные салаты из морепродуктов.
Рецепты мясо праздничные блюда тут
Рецепты крема для торта медовик тут
Пирог со шпинатом. Спанакопитта, пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter