Овочеве рагу з соєвим соусом
- Морква 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Моркву нарізати соломкою.
Цибулю нарізати кільцями.
Моркву з цибулею трохи обсмажити в рослинній олії.
Баклажан нарізати спочатку кружечками, а потім ці кружечки нарізати на 4 частини. Тобто четвертинками.
Кабачки нарізати кружечками.
Нарізані баклажан і кабачки додати в сковороду з моркв’яно-цибулевою засмажкою. Трохи посолити. Перцем приправити. Кілька хвилин продовжувати обсмажувати, а потім прикрити кришкою, щоб овочі дали сік.
Додати дрібно нарубану зелень.
Додати томатну пасту.
Додати кілька ложок соєвого соусу.
Закрити сковороду кришкою і тушкувати хвилин 10.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
Очень вкусные кексы - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов из языка. Рецепты салатов с языка вареного.
Польская кухняПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Рецепт салата мимоза с сыром. Мимоза салат рецепт.
Сайт кулинарный 7 днейКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter