Овочеве рагу з копченостями
- М´ясо копчене (окіст, шинка) 400 г
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Картопля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова
- Сіль
- Перець
- Зелень
Овочі нарізати.
Картоплю пластинками приблизно 0,5 см завтовшки, морквину кружечками не дуже тонкими, але й не товстими. Цибулю кільцями, часник пластинками.
Перець нарізати квадратиками.
Кабачок, баклажан і помідори порізати кружечками.
Капусту нашаткувати.
На дно каструлі покласти половину м'яса, нарізаного шматочками. Оскільки в м'ясі є прошарки сала, то олії на дно не додавати. Зверху на шар м'яса викласти кружечки цибулі. Злегка посолити і поперчити.
Далі шар картоплі з приправами, шар моркви, часник. Можна присолювати і додавати спеції на кожен шар, можна через шар.
Далі додати шарами м'ясо, що залишилося, капусту, баклажани, червоний перець. Овочі потрібно укладати за принципом: чим довше овоч готується, тим він нижче, чим швидше, тим вище.
Далі шар кабачків, жовтий перець і заключний шар - помідори. Посипати приправами.
Потім необхідно налити небагато (приблизно 2/3 склянки) води, щоб посипані зверху приправи спустилися нижче і щоб допомогти овочам пустити сік.
Поставити на сильний вогонь хвилин на 7-10, а потім, коли овочі пустять сік накрити кришкою (до цього часу овочі злегка осідають) і зменшити вогонь. Готувати приблизно 25 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипати рубаною зеленню.
Как приготовить летний салат - рецепт салат охотничий.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат из ананаса рецепт.
Приготовления канапе. Рецепты приготовление канапе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter