Овочеве рагу з кольрабі, молодої картоплі і помідорів

ДРУГІ СТРАВИ
706 Овочеве рагу з кольрабі, молодої картоплі і помідорів
Фото - Овочеве рагу з кольрабі, молодої картоплі і помідорів
інгредієнти:
  • Картопля (дрібна) 600 г
  • Сіль
  • Кольрабі 600 г
  • Помідор 400 г
  • Масло топлене 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Розмарин 2 шт.
  • Чебрець
  • Бульйон м´ясний 200 мл
  • Перець чорний (мелений)
  • Горіх мускатний
  • Перець Кайєн
  • Цукор 1 ст.л.

Картоплю вимити за допомогою щітки (або очистити) і відварити в підсоленій воді. Кольрабі очистити, нашаткувати дрібними шматочками і близько 3 хвилин бланшувати в підсоленій воді. Овочі відкинути на дуршлак. Помідори, надрізавши хрестоподібно, обдати окропом, очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. 

Нагріти духовку до 180 градусів. У формі для запікання розтопити масло. Ріпчасту цибулю очистити, порубати і спасерувати до прозорості. Додати картоплю, кольрабі та помідори. Перемішати. Гілочки пряної зелені вимити, порвати на шматочки і розкласти на овочах. Влити бульйон, посолити, поперчити, приправити щіпкою мускатного горіха, кайєнським перцем і цукром. Смажити в духовці 25 хв. За бажанням посипати зеленню.

Рецепт сирника з макомРецепты и советы

Потрясающе вкусный салат - салат белоцерковский рецепт. Салаты рецепты.

Книга кулинарных рецептов: рецепты первых блюд с фото. Рецепты с малиной.

Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.

ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Легко готовящиеся блюда из мяса и картофеля. Легки й рецепт фруктово-ягодных блюд.

Салат з свинячим язикомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter