Овочеве рагу з кольрабі, молодої картоплі і помідорів
- Картопля (дрібна) 600 г
- Сіль
- Кольрабі 600 г
- Помідор 400 г
- Масло топлене 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Розмарин 2 шт.
- Чебрець
- Бульйон м´ясний 200 мл
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
- Перець Кайєн
- Цукор 1 ст.л.
Картоплю вимити за допомогою щітки (або очистити) і відварити в підсоленій воді. Кольрабі очистити, нашаткувати дрібними шматочками і близько 3 хвилин бланшувати в підсоленій воді. Овочі відкинути на дуршлак. Помідори, надрізавши хрестоподібно, обдати окропом, очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.
Нагріти духовку до 180 градусів. У формі для запікання розтопити масло. Ріпчасту цибулю очистити, порубати і спасерувати до прозорості. Додати картоплю, кольрабі та помідори. Перемішати. Гілочки пряної зелені вимити, порвати на шматочки і розкласти на овочах. Влити бульйон, посолити, поперчити, приправити щіпкою мускатного горіха, кайєнським перцем і цукром. Смажити в духовці 25 хв. За бажанням посипати зеленню.
Рецепт сирника з макомРецепты и советы
Потрясающе вкусный салат - салат белоцерковский рецепт. Салаты рецепты.
Книга кулинарных рецептов: рецепты первых блюд с фото. Рецепты с малиной.
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Легко готовящиеся блюда из мяса и картофеля. Легки й рецепт фруктово-ягодных блюд.
Салат з свинячим язикомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter