Овочеве рагу з індичкою "Маруся"
- Філе індички (стегно) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Овочі 2 упак.
Спасерувати цибулю у каструлі із товстим дном до золотистого кольору, зменшити газ, тушкувати пару хвилин.
Додати до цибулі попередньо порізану шматками у 2 см замариновану індичку. Збільшити газ, щоб м'ясо закипіло. Потім знову зменшити до мінімуму. Залишити тушкуватися.
Нарізати картоплю шматками у 2 см. Додати у каструлю із м'ясом та цибулею. Перемішати, додати окріп, щоб м'ясо і картопля були у рідині. Дати закипіти на сильному вогні. Зменшити газ.
Додати томатну пасту і спеції. Тушкувати хвилин 10-15.
Додати суміш із заморожених овочів у каструлю із м'ясом та картоплею. Акуратно вимішати і дати закипіти на сильному вогні. Знову зменшити, спробувати на сіль. Залишити на повільному вогні до готовності твердих овочів із суміші. Приблизно хвилин на 25-30.
Вимкнути газ і додати часник подрібнений.
Індичку маринувати у білому напівсолодкому фруктовому вині. При подачі можна посипати свіжою подрібненою зеленню.
Рецепты приготовления блюд - рождественские блюда рецепты.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов из морепродуктов.
Рецепты индийской кухни с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Украинская кухня презентацияИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter