Овочеве рагу з індичкою "Маруся"

ДРУГІ СТРАВИ
765 Овочеве рагу з індичкою "Маруся"
Фото - Овочеве рагу з індичкою
інгредієнти:
  • Філе індички (стегно) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Овочі 2 упак.

Овочеве рагу з індичкою

Овочеве рагу з індичкою

 

фото Овочеве рагу з індичкою

Овочеве рагу з індичкою

Спасерувати цибулю у каструлі із товстим дном до золотистого кольору, зменшити газ, тушкувати пару хвилин.

Додати до цибулі попередньо порізану шматками у 2 см замариновану індичку. Збільшити газ, щоб м'ясо закипіло. Потім знову зменшити до мінімуму. Залишити тушкуватися.

Нарізати картоплю шматками у 2 см. Додати у каструлю із м'ясом та цибулею. Перемішати, додати окріп, щоб м'ясо і картопля були у рідині. Дати закипіти на сильному вогні. Зменшити газ.

Додати томатну пасту і спеції. Тушкувати хвилин 10-15.

Додати суміш із заморожених овочів у каструлю із м'ясом та картоплею. Акуратно вимішати і дати закипіти на сильному вогні. Знову зменшити, спробувати на сіль. Залишити на повільному вогні до готовності твердих овочів із суміші. Приблизно хвилин на 25-30.

Вимкнути газ і додати часник подрібнений.

Індичку маринувати у білому напівсолодкому фруктовому вині. При подачі можна посипати свіжою подрібненою зеленню.

Рецепты приготовления блюд - рождественские блюда рецепты.

Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов из морепродуктов.

Рецепты индийской кухни с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Украинская кухня презентацияИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ

рецепт домашнего майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter