Овочеве рагу з баклажанами
- Баклажан 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія рослинна
З баклажана зняти шкірку. Нарізати кубиками і замочити в холодній воді з додаванням солі хвилин 15.
Картоплю нарізати невеликими кубиками. Подрібнити цибулю і смажити на олії до золотистого кольору. Додати картоплю. Посолити і постійно помішувати, не закриваючи кришку.
Нарізати моркву тонкими кружечками.
Нарізати солодкий перець.
До картоплі додати моркву, смажити.
Коли овочі трохи підсмажаться, додати перець.
При необхідності додати ще олії.
Трохи пізніше викласти баклажани, перемішати. Додати воду і тушкувати. Закрити кришкою.
Тушкувати ще хвилин 10. Часто перемішувати. Якщо вода випарується, підлити ще.
Пізніше нарізати помідори кубиками. Вони повинні бути солодкими. Додати до овочів. Перемішати.
Рагу повинно вийти кашоподібне. За смаком додати сіль. Посипати готову страву кропом.
Як тільки овочі розім'якнуть, страва готова.
http://recepti.biz.ua Киевский торт мороженного рецепт
Рождественские блюда рецептыПраздничные подборки рецептов
recepti.biz Картошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Картинки пиццы тут
Мультиварка Philips - рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter