Овочеве рагу по-швидкому
- Баклажан 3 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний
Помити й очистити овочі. Нарізати кубиками баклажани, картоплю і укинути на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Додати терту на крупній тертці моркву, дрібно нарізану цибулю. Додати в сковороду 1/2 скл. води і накрити все кришкою та тушкувати хвилин 10, періодично помішуючи овочі.
Через 10 хвилин додати в рагу сіль, перець, крупно нарізаний помідор і тушкувати ще хвилин 10.
Перед самим приготуванням засипати в овочі дрібно порізаний часник і тушкувати ще хвилин 5.
Тутсалати з оселедцем
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина. Рецепты для пекарни.
Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Доставка готовой еды на неделю - печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Американская кухня фильм скачать торрентИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter