Овочеве рагу із телятиною
- Телятина 300 г
- Капуста цвітна 200 г
- Баклажан 200 г
- Кабачoк 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний мелений
- Зелень 50 г
М'ясо порізати і трохи обсмажити на олії. Почистити і дрібно порізати овочі: цвітну капусту, попередньо розібравши її на суцвіття, болгарський перець, моркву, цибулю і кабачок.
Баклажан посолити, замочити у воді, порізати, додати до овочів і м'яса.
Посолити. Тушкувати під кришкою на малому вогні.
Помідор подрібнити у блендері із часником і приправити перцем. Суміш вилити у сковороду (сотейник). Трохи протушкувати.
Гарнірувати відвареною картоплею.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовьте полезные салаты - салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты торт Киевский. Рецепт и история Киевского торта.
Узбекский плов рецепт приготовления видеоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов морепродукты.
Торт медовик трех дневный. Рецепт торта медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter