Овочеве рагу із рибою
- Риба (свіжа, тріска, пікша, сайда, хек) 1 шт.
- Капуста білоголова (квашена або свіжа)
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля (суха червона) 0.7 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметана 0.5 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Рибу почистити, обробити на філе зі шкірою і нарізати кубиками.
Квасолю заздалегідь замочити у холодній воді, потім відварити майже до готовності.
Моркву очистити і нарізати соломкою або натерти на крупній тертці.
Квашену капусту промити холодною водою, а потім протушкувати із невеликою кількістю води і парою ложок олії до м'якості. Свіжу капусту нашаткувати, скласти у дуршлак, обдати окропом, а потім холодною водою. Покласти капусту у сотейник або каструлю.
Цибулю подрібнити і обсмажити до золотистого кольору.
Додати до капусти цибулю та моркву.
Потім відварену квасолю.
Рибу викласти на розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажити.
Додати рибу до овочів разом із соком. Додати сіль, перець і спеції. Все обережно, але ретельно перемішати і поставити на вогонь тушкуватися. Через деякий час влити сметану із розведеним у ній борошном. Ще раз перемішати і тушкувати до готовності.
Можна додати картоплю, нарізану брусками і обсмажену до напівготовності.
Слоеный пирог с фруктамиПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Рецепт шашлыка: консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
Салаты с заправкой из маслаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торт медовик форум http://recepti.biz.ua
Салаты с консервой печень трескиКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Оригинальные рецепты праздничных мясных блюд. Праздничные рецепты приготовления блюд.
Торт Наполеон классический - классический торт наполеон рецепт с фото.
Рецепт торт наполеон домашнийРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter