Овочеве рагу із кальмарами
- Кальмар 2 шт.
- Квасоля спаржева 250 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Помідор (кетчуп) 2 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції (суміш перців)
- Часник 2 зуб.
- Кукурудза (консервована) 2 ст.л.
Цибулю нарізати півкільцями і відправити на сковорідку.
Обсмажити до м'якості.
Нарізати попередньо відварену спаржеву квасолю, перець і морквину.
Додати до цибулі, перемішати і тушкувати хвилин 10.
Кальмари розморозити і помити.
Нарізати соломкою, скласти у дуршлак і облити окропом. Перемішати і ще раз облити.
Коли овочі майже готові, додати кальмари, кукурудзу і нарізані середніми шматочками помідори. Посолити, поперчити. Можна додати чайну ложечку соєвого соусу, тушкувати хвилин 5.
Наприкінці додати часник.
Подавати з рисом.
Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Дамский салат рецепт каперсы http://recepti.biz.ua
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter