Овочеве рагу із дичиною
- М´ясо (оленина) 700 г
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 8 зуб.
- Кінза 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
- Кмин (сухий, гілочка) 1 шт.
- Розмарин (сухий, гілочка) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо промити, обсушити, крупно нарізати довільно, або кубиками 2х2 см.
Баклажан і цукіні розрізати уздовж, і кожну частину упоперек, шириною в 1-2 см.
Болгарський перець нарізати крупно, помідори - на 4 частини.
Зелень нашаткувати, цибулю ріпчасту розрізати на 4 частини, зубчики часнику залишити цілими.
М'ясо та овочі скласти у каструлю товстостінну, або казанок, посолити, поперчити, додати спеції, оливкову олію, перемішати. Зверху покласти гілочку розмарину і кмину, закрити кришкою, і поставити у вже нагріту духовку до 200 градусів на 60 хвилин.
recepti.biz.ua кулинарные сайты для детей
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат черепаха рецепт с фото.
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Рецепты салатов на любой вкус.
Монтана рестран американской кухни санкт петербург recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter