Овочеве рагу "Дари літа"
1067
інгредієнти:
- Картопля (молода) 7 шт.
- Кабачки (малі) 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Зелень
- Паста томатна 4 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Чистимо, миємо картоплю і ріжемо скибочками.
Моркву нарізаємо кільцями. Ставимо на вогонь каструльку, засипаємо картоплю і моркву. Води наливаємо мінімум, так, щоб овочі були непокриті.
Коли картопля вже почне ставати м'якше, ріжемо кабачки часточками і кидаємо в каструльку.
Ріжемо дрібно зелену цибулю і туди ж.
Додаємо сіль і спеції. Ріжемо дрібно зелень, додаємо в рагу. Добре перемішуємо.
За дві хвилини до зняття з вогню, заливаємо томатну пасту.
Тыквенные оладьиоладьи тыквенные
Украинская кухня книгаИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі