Овочеве рагу
- Баклажани 4 шт.
- Цукіні або кабачок 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Рослинна олія
- Сіль
- Цукровий пісок
- Перець чорний
- Перець духмяний
- Лавровий лист
- Картопля 4 шт.
Цукіні нарізати средніми брусочками.
Злегка обсмажити на рослинній олії.
Порізати баклажани такими ж брусками, обсмажити.
Дрібно порубати цибулю, обсмажити, натерти моркву - додати до цибулі, тушкувати, потім додати дрібно порізаний перець.
Залити томатну пасту, довести до кипіння, приправити.
Всі інгредієнти скласти в каструлю, залити томатним соусом, поставити на невеликий вогонь.
Картоплю нарізати, додати до інших овочів.
Тушкувати близько 1 години на повільному вогні.
Кулинарные рецепты: рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Бездрожжевой хлеб в хлебопечке: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Кулинарные рецепты в фотографиях. Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter