Овочеве рагу
- Баклажани 2 шт.
- Картопля 500 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Зелень
- Часник 2 зуб.
Овочі миємо, очищаємо. Баклажани ріжемо кубиками, цибулю подрібнюємо, перець теж ріжемо кубиками, моркву тремо на крупній тертці. Все викладаємо в каструлю або жаровню з невеликою кількістю олії. Обсмажуємо все до напівготовності.
Можна підлити води, якщо почне пригорати. Солимо, перчимо. У цей час картоплю ріжемо на великі шматочки. Коли овочі в каструлі дійдуть до напівготовності, кладемо картоплю, солимо, перчимо і все ретельно перемішуємо.
Заливаємо кип'яченою водою майже до верху. Ставимо на повільний вогонь. Хвилин через 15 ріжемо часточками помідор і перемішуємо рагу. Дрібно ріжемо зелень. Також подрібнюємо часник. Коли картопля стане м'яка, посипаємо зеленню і часником, вимикаємо вогонь і залишаємо рагу доходити. Їсти краще в теплому вигляді.
http://recepti.biz.uaРецепт быстрого приготовления майонеза в домашних условиях у нас на сайте
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт салата цезарь с фото http://recepti.biz.ua
Торт сладкоед медовик. Как сделать торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter