Овочеве рагу
- Капуста цвітна 0.5 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Зелений горошок 120 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
Баклажан нарізати крупно, посолити і залишити постояти хвилин 15-20. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Моркву нарізати кубиком. І моркву і капусту опустити у воду і варити до напівготовності. Щоб капуста залишилася пружною на 1 літр води додати 200 мл молока. І відразу трохи посолити.
Першими в сковороду з олією помістити баклажан (спочатку змити сіль і дати стекти воді) і ріпчасту цибулю. Обсмажити до напівготовності.
Додати моркву і цвітну капусту (їх спочатку злити через дуршлак). І обсмажити до готовності.
У кінці додати консервований горошок, часник, зелень (сушену). Все добре перемішати і залишити на 5 хвилин під закритою кришкою.
Рецепт лазанья со шпинатом. Лазанья со шпинатом лиза.
Салат белоцерковский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
как дома сделать йогурт без йогуртницы
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарный сайт юлия высоцкаяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter