Овочеве рагу
- Баклажан 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія соняшникова
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Цибулю порізати шматочками.
Моркву порізати або натерти на крупній тертці.
Баклажани очистити від шкірки і порізати шматочками.
Кабачки порізати.
Болгарський перець подрібнити.
Помідори порізати шматочками.
У жаровні розігріти олію, обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім до цибулі додати моркву. Потім до цибулі та моркви додати баклажани, хвилин через 5 - кабачки. Коли кабачки просочаться олією, до овочів додати перець і хвилини через 3 помідори. Трохи додати води, перець і сіль. Довести до готовності овочі. Борошно обсмажити на сухій сковороді або розмішати в 1/2 скл. води і вилити в овочі. Варити хвилини 3, вимкнути.
Подавати на стіл, додавши у тарілку дрібно порізаний часник.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: выпечка на новый год с фото.
Рецепт салата ветчина авокадо. Рецепт салата из авокадо.
Рецепты французская кухня скачать. Французская кухня рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter