Овочеве рагу
- Капуста білоголова 0.4 кг
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Квасоля стручкова (заморожена) 0.3 кг
- Болгарський перець (заморожений) 0.3 кг
- Печериці консервовані 1 бан.
- Олія оливкова 50 мл
- Сіль
- Перець білий
- Спеції
- Олія рослинна
Налити трохи оливкової олії в каструлю, викласти нашатковану капусту, налити 50 г води і тушкувати хвилин 10. Почистити і порізати цибулю та моркву і пасерувати на середньому вогні.
Промити заморожені овочі (стручкову квасолю і болгарський перець) і закинути їх у каструлю з капустою.
Відкрити консервовані печериці, злити консервант в овочі, закрити кришкою.
Печериці обсмажити разом із засмажкою хвилин 5.
Засипати засмажку в каструлю і тушкувати, доки майже увесь сік не випарується (хвилин 15).
Готовим со вкусом - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Самые вкусные мясные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
праздничные новогодние рецепты приготовления блюд
Эспрессо тв украина новостиэспрессо
http://recepti.biz.ua рецепты от шеф поваров мастер классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter