Овочеве рагу
- Картопля 3 шт.
- Печериці 7 шт.
- Баклажан 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор 400 г
- Орегано
Баклажани вимити, зрізати ніжку, розрізати вздовж на 4-5 частин. Посолити і залишити на годину.
Очистити картоплю, нарізати вздовж і обсмажити до напівготовності з двох сторін.
Викласти картоплю у форму.
Обсмажити гриби і викласти на картоплю.
Соус.
Обсмажити цибулю з часником, викласти в глибоку тарілку. Додати помідори, спеції.
Баклажани віджати і обсмажити. І кожен розрізати уздовж.
Баклажани з соусом у 3 ст. л. протушкувати в сковороді 10 хвилин.
Увесь соус викласти на гриби і поставити в розігріту духовку 160-180 градусів (залежить від потужності духовки) на 20-30 хвилин.
Рецепт Пудинга с творогом: шоколадный пудинг. Глазурь со вкусом шоколада.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
Рецептура приготовления плова www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Закупка рецепты: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Салаты из яблок рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат Баклажан в майонезеРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter