Овочеве рагу
1134
інгредієнти:
- Кабачок 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий червоний
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Зелень (петрушка, кріп)
- Олія рослинна
Цибулю нарізати дрібними шматочками.
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити.
Перець і один помідор нарізати дрібними кубиками, інші помідори натерти на крупній тертці і додати все це в цибулю з морквою.
Обсмажити ще хвилин 5.
Кабачок нарізати довгими шматочками.
Перекласти овочі і кабачок в каструлю, посолити, додати 1/3 чашки води і тушкувати на слабкому вогні 10-20 хвилин.
Вимкнути плиту, додати дрібно нарізані петрушку і кріп.
Кексы в магазине Rozetka: новогодний кекс рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Салат из морепродуктов - оригинальные салаты из морепродуктов.
Кухня с юлией высоцкойО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі