Овочеве рагу
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Спаржа 100 г
- Помідор 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Сметана 70 г
- Часник 2 зуб.
- Перець червоний
- Спеції
- Буряк
Картоплю почистити, порізати навпіл і варити до напівготовності.
Подрібнену цибулю і моркву кружечками обсмажити. На іншій сковороді протушкувати буряк 10 хвилин, потім додати дрібно нашатковану капусту й спаржу. Через 10 хвилин - перець і помідори. З'єднати з морквою та цибулею.
Відварену картоплю розрізати на часточки і додати до інших овочів. Додати спеції, часник.
Сметану розмішати з водою (півчашки) і залити. Тушкувати під кришкою 5 хвилин.
ЗдесьРецепты и советы
Мультиварка Philips: десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Рецепт салата вкуснятинаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Праздничные салаты на Новый год 2017 петухПраздничное агентство
Печенье барни рецепты с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter