Овочеве рагу
- Баклажан 2 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник
- Петрушка, кріп
Нарізати баклажани кубиками і поставити в холодну воду під прес, щоб зійшов гіркий сік. Потім очистити кабачки і теж нарізати кубиками. Злити сік із баклажанів і тушкувати разом з кабачками на олії на невеликому вогні. Окремо тушкувати цибулю, моркву, натерту на крупній тертці, помідори (скибочками) і солодкий перець (кубиками). Баклажани й кабачки посолити й додати часник. Додати масу з іншої сковорідки і тушкувати ще хвилин 15 все разом. Посипати дрібно нарубаними кропом і петрушкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Праздничные новогодние блюда 2017Праздничное агентство
Холодные закуски в лаваше рецепты с фотохолодные закуски в лаваше
Салат оливье рецепт язык. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Эксклюзивные торты без выпечки. Рецепт торта без выпечки.
Рецепты приготовления плова. Рецепт узбекского приготовления плова.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter