Овочеве рагу

ДРУГІ СТРАВИ
704 Овочеве рагу
Фото - Овочеве рагу
інгредієнти:
  • Картопля
  • Бруква
  • Ріпа
  • Кабачок
  • Капуста білоголова
  • Квасоля
  • Перець болгарський
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Кубик бульйонний

Овочі помити, почистити, нарізати не дуже крупно і скласти у казанок або каструлю з товстим дном.

Квасолю заздалегідь промити і замочити у воді, воду злити, а квасолю додати до овочів. Можна взяти стручкову квасолю, тоді треба порізати її на 2-3 частини.

Бульйонний кубик розвести у склянці води і вилити в овочі, долити води так, щоб всі овочі були тільки покриті водою. Поставити тушкувати на вогонь хвилин на 30. Хвилин через 15 додати в казан запашний перець і посолити.

Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати і обсмажити в сковороді на рослинній олії і викласти в овочі. Додати лавровий лист і тушкувати до готовності, подавати зі сметаною або вершковим маслом.

Можна подавати як гарнір до м'яса.

Приготовление и консервация овощей и фруктов. Распечатка консервация овощей.

колбаса домашняя без кишок

Туристические путевки - праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.

Торт грильяжный бкк калорийностьИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter