Овочеве рагу
- Картопля
- Бруква
- Ріпа
- Кабачок
- Капуста білоголова
- Квасоля
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Кубик бульйонний
Овочі помити, почистити, нарізати не дуже крупно і скласти у казанок або каструлю з товстим дном.
Квасолю заздалегідь промити і замочити у воді, воду злити, а квасолю додати до овочів. Можна взяти стручкову квасолю, тоді треба порізати її на 2-3 частини.
Бульйонний кубик розвести у склянці води і вилити в овочі, долити води так, щоб всі овочі були тільки покриті водою. Поставити тушкувати на вогонь хвилин на 30. Хвилин через 15 додати в казан запашний перець і посолити.
Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати і обсмажити в сковороді на рослинній олії і викласти в овочі. Додати лавровий лист і тушкувати до готовності, подавати зі сметаною або вершковим маслом.
Можна подавати як гарнір до м'яса.
Приготовление и консервация овощей и фруктов. Распечатка консервация овощей.
Туристические путевки - праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Торт грильяжный бкк калорийностьИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter